1

1
(πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα)

Ήταν δεκαετία του 1960... μια παρέα φίλων με πρωτοβουλία του αείμνηστου Παπά Αντώνη Μπαντουράκη αποφάσισε να αναλάβει δράση στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του χωριού μας, που ήταν σχεδόν ανύπαρκτο μέχρι τότε. Η ιδέα έγινε πράξη και πήρε σάρκα και οστά με την ίδρυση του Πολιτιστικού Συλλόγου Έλους «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ». Τα πρώτα χρόνια η δράση του συλλόγου ήταν στο απόγειο της, με πολλές και ποικίλες παρεμβάσεις στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου μας. Με την πάροδο του χρόνου η φλόγα καταλάγιασε παρ’ όλες της φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν τα ιδρυτικά του μέλη. Οι υποχρεώσεις και κυρίως η αδιαφορία και η απαξίωση οδήγησαν το σύλλογο σε παρακμή.

Καλοκαίρι του 2016... μια άλλη παρέα φίλων αποφάσισε να δώσει στο σύλλογο «το φιλί της ζωής» και να αναγεννήσει από τις στάχτες του τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας. Έτσι βασικός μας στόχος είναι να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη καταρχάς των συγχωριανών μας μέσα από τη δράση του συλλόγου, από τις διαφανείς διαδικασίες, χωρίς καμιά σχέση ή εξάρτηση από οποιονδήποτε φορέα πολιτικό ή μη, χρώματα και κόμματα. Σίγουρα όμως δεν θα τα καταφέρουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων σας για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα, καλύτερα και μεγαλύτερα πράγματα.


Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στον επίσημο ιστότοπο του Πολιτιστικού Συλλόγου Έλους (Έλος - Λίμνη - Λούχι) «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ». Σ’ αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τον Σύλλογο μας και τις δραστηριότητες του, αλλά και διάφορα άλλα νέα που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν καθώς και οπτικοακουστικό και φωτογραφικό υλικό από την Κοινότητα μας. Μέσα από την ιστοσελίδα αυτή προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με όλους εσάς που έχετε κοινές ανησυχίες και ενδιαφέροντα με εμάς, γιαυτό με μεγάλη μας χαρά θα δεχτούμε οποιανδήποτε επικοινωνία μαζί σας, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες και προτάσεις ώστε να γίνουμε καλύτεροι σ’ αυτό που κάνουμε αλλά και να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου μας.

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Πρόσκληση σε ΣυνεδρίασηΠΡΟΣ:  Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου                     ΕΛΟΣ,   20/03/2017
           Μέλη Επιτροπής Πολιτιστικών
                                      
                                                                           
ΘΕΜΑ: Τακτική Συνεδρίαση ΔΣ


Παρακαλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα μέλη της Επιτροπής Πολιτιστικών και Οργανωτικών του Πολιτιστικού Συλλόγου Έλους – Λίμνης – Λουχίου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», να προσέλθουν σε Τακτική Συνεδρίαση, την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:30 στα γραφεία του Συλλόγου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

  1. ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑΣ
  2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ 2Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ
  3. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΥΓΕΙΑΣ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»
  4. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
  5. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Παρακαλούμε σε περίπτωση απουσίας να ενημερώνετε τον Πρόεδρο ή τον Γ. Γραμματέα τηλεφωνικά ή γραπτά.

Υπενθυμίζουμε ότι η Συνεδρίαση είναι ανοιχτή στο κοινό.Για το ΔΣ του Συλλόγου
                  
                                               
            Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας
                                                                        


 ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ                                ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΚΥΡΙΤΣΑΚΗΣ