1

1
(πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα)

Ήταν δεκαετία του 1960... μια παρέα φίλων με πρωτοβουλία του αείμνηστου Παπά Αντώνη Μπαντουράκη αποφάσισε να αναλάβει δράση στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του χωριού μας, που ήταν σχεδόν ανύπαρκτο μέχρι τότε. Η ιδέα έγινε πράξη και πήρε σάρκα και οστά με την ίδρυση του Πολιτιστικού Συλλόγου Έλους «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ». Τα πρώτα χρόνια η δράση του συλλόγου ήταν στο απόγειο της, με πολλές και ποικίλες παρεμβάσεις στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου μας. Με την πάροδο του χρόνου η φλόγα καταλάγιασε παρ’ όλες της φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν τα ιδρυτικά του μέλη. Οι υποχρεώσεις και κυρίως η αδιαφορία και η απαξίωση οδήγησαν το σύλλογο σε παρακμή.

Καλοκαίρι του 2016... μια άλλη παρέα φίλων αποφάσισε να δώσει στο σύλλογο «το φιλί της ζωής» και να αναγεννήσει από τις στάχτες του τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας. Έτσι βασικός μας στόχος είναι να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη καταρχάς των συγχωριανών μας μέσα από τη δράση του συλλόγου, από τις διαφανείς διαδικασίες, χωρίς καμιά σχέση ή εξάρτηση από οποιονδήποτε φορέα πολιτικό ή μη, χρώματα και κόμματα. Σίγουρα όμως δεν θα τα καταφέρουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων σας για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα, καλύτερα και μεγαλύτερα πράγματα.


Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στον επίσημο ιστότοπο του Πολιτιστικού Συλλόγου Έλους (Έλος - Λίμνη - Λούχι) «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ». Σ’ αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τον Σύλλογο μας και τις δραστηριότητες του, αλλά και διάφορα άλλα νέα που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν καθώς και οπτικοακουστικό και φωτογραφικό υλικό από την Κοινότητα μας. Μέσα από την ιστοσελίδα αυτή προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με όλους εσάς που έχετε κοινές ανησυχίες και ενδιαφέροντα με εμάς, γιαυτό με μεγάλη μας χαρά θα δεχτούμε οποιανδήποτε επικοινωνία μαζί σας, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες και προτάσεις ώστε να γίνουμε καλύτεροι σ’ αυτό που κάνουμε αλλά και να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου μας.

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Ενεργοποίηση Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το ΚΕΑ ΧΑΝΙΩΝ - Κ.Υ.Δ. (ΑΓΥΙΑ-ΜΑΛΕΜΕ-ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ-ΚΑΣΤΕΛΙ-ΣΤΑΦΙΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΑΝΙΩΝ), ενημερώνει τους παραγωγούς ότι ξεκίνησε η Ενεργοποίηση Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης 2017.

Παρακαλούμε τους παραγωγούς να προσέρχονται στα κατά τόπους υποκαταστήματα του ΚΕΑ ΧΑΝΙΩΝ (ΑΓΥΙΑ-ΜΑΛΕΜΕ-ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ-ΚΑΣΤΕΛΙ-ΣΤΑΦΙΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΑΝΙΩΝ) για την ενεργοποιηση των Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσις 2017

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση κλείστε έγκαιρα το ραντεβού σας στα τηλέφωνα: 28220.22895 - 28220.22011


Απαραίτητα δικαιολογητικά για όσους παραγωγούς υποβάλλουν πρώτη φορά Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης:
  • Φωτοτυπία της ταυτότητας
  • Φωτοτυπία του βιβλιαρίου της τράπεζας
  • Ε9 ή ενοικιαστήρια για όσους ενοικιάζουν αγροτεμάχια
  • ΑΜΚΑ - E Mail
Για τους κτηνοτρόφους απαραίτητη είναι η προσκόμιση του Μητρώου Κτηνοτροφικής Εκμετάλλευσης.

Όλοι οι παραγωγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ TAXIS ή τον ΚΩΔΙΚΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ, προκειμένου να κατεβάσουμε (ξεκλειδώσουμε) την ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2017 και απαραιτήτως μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Ενημερωτικά οι παραγωγοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ είναι μειωμένο κατα 15% από τον κατάλογο της GAIA και επίσης ότι η εξόφληση μπορεί να γίνεται με ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ δηλαδή θα κρατηθεί από την επιδότηση όταν κατατεθεί στους λογαριασμούς των παραγωγών ή μπορεί να εξοφληθεί (το κόστος ενεργοποίησης) με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα»